събота, 21 юли 2012 г.

12 легла с уникален дизайн

Предлагаме Ви една колекция от 12 уникални, стилни и впечатляващи легла, които ще добавят красота, елегантност и удобство във Вашата спалня.

1. Легло влак


Вашето дете със сигурност ще обикне това легло с формата на влакче. Изработено изцяло от издръжлива пластмаса, то е снабдено с ракла за багаж, намираща се в предната му част. Не са забравени и любимите детски книжки, като за тях е предвидена лавица, направена като надстройка над главата. Габаритните размери на леглото са 178 x 88 x 106 см.

2. Легло сандвич



Това интересно хрумване за легло може да се види в хотелска стая в Уисконсин. Цялата стая е декорирана с предмети с формата на домати, маруля, бекон, сирене и бутилки кетчуп. В тази обстановка няма как да не се съгласите, че леглото сандвич се вписва повече от добре.

3. Футболно легло



За най-запалените фенове на футбола английски дизайнери създадоха това впечатляващо легло. Пресъздавайки точно формата на футболната врата, то е оградено от три страни с рамка, а мрежата е направена с цел безопасност. Леглото може да бъде боядисано във всички цветове, с уговорката, че гредите остават винаги бели. Производителят предлага и още куп футболни аксесоари за футболната спалня като например спално бельо с щампи на любимия отбор или възглавници с формата на футболна топка.

4. Легло пиратски кораб



Леглото с формата на пиратски кораб е мечта на всяко малко момче. Вече можете да изпълните желанията на сина си с това уникално по рода си легло, което копира изцяло формата на пиратски кораб. За повече удобство е снабдено с лавица за книги и лампа за четене. Разполага с достатъчно място за багаж, а пък и се премества лесно благодарение на монтираните колела. Разбира се, не е забравено и черното пиратско знаме с изображение на череп и саби.

5. Легло спортна кола



Това легло с формата на спортна кола би зарадвало не само дете, но и всеки възрастен човек, който е запален по спортните автомобили. Тази мебел може да се похвали с работещи LED фарове, червен въртящ се мигач и гуми с лети джанти. Леглото много точно пресъздава формата на двуврата кола, като дори не са пропуснати и дръжките на вратите.

6. Легло хамбургер




Това налудничаво и странно изглеждащо легло направи своя телевизионен дебют в шоуто на Джей Лено през 2009 година. И въпреки че изглежда меко и удобно, дискретно приканващо да се пъхнете между завивките, все пак не рискувайте да спите върху него, когато сте на диета.

6 коментара: